fbpx

Onze favoriete hotels in Vietnam

Lasenta Boutique Hotel – Hoi An

Als je gaat reizen in Vietnam heb je op de meeste plekken een ruime keuze aan hotels, appartementen, en hostels. Van enorme luxe tot knusse plekken waar je veel andere reizigers kunt leren kennen. Voor ieder wat wils! Voor onze huwelijksreis kozen wij voor ietsje luxere hotels met goede reviews. We garanderen dan ook dat je op fijne plekken komt tijdens je reis in Vietnam!

Hanoi Golden Holiday hotel – Hanoi

Niet voor niks scoort dit stadshotel een dikke 9.6 op booking.com. Voor een goede prijs krijg je behoorlijk wat luxe. Een kamer van zo ongeveer 30m2, een  a la carte ontbijt en je zit ook nog eens midden in het centrum. Op enkele minuten lopen sta je bij de oude stadspoort. Daarnaast waren wij erg gecharmeerd van het personeel. Ze zijn erg behulpzaam en wijzen je naar fantastische eetplekken in de buurt. En voor een klein prijsje kun je ook even je kleren laten wassen. Wel zo prettig in het warme Hanoi.

Boek hier je verblijf in Hanoi Golden Holiday Hotel

Pilgrimage Village Boutique Resort & Spa- Hue

Je komt in een oase van rust en comfort terecht als je verblijft in het Pilgrimage Village in Hue. Je krijgt er zeker geen spijt van. Wij verbleven in de honeymoonsuite, maar ook de standaard kamers zijn een pareltje. Daarnaast beschikt het resort over een erg fijn zwembad om lekker even af te koelen. Kers op de taart is het ontbijt! Wat een enorme keuze aan brood, fruit, sushi, noodles, pannenkoeken en ga nog maar even door. Het resort ligt net buiten het stadje, maar je kunt fietsen huren en gemakkelijk naar het centrum fietsen.

Boek hier je verblijf in Pilgrimage Village Boutique Resort & Spa

Pilgrimage Village Boutique Resort & Spa- Hue

Lasenta Boutique Hotel – Hoi An

Als je in Hoi An bent mag je dit hotel absoluut niet missen. Een prachtig zwembad op de vierde verdieping wat uitkijkt over de rijstvelden, enorm ruime kamers met fijne bedden en een uitgebreid ontbijtbuffet. Het hotel ligt net buiten het stadje, maar er zijn gratis leenfietsen beschikbaar waarmee je binnen 5 minuten in het centrum bent. Een heerlijk hotel om jezelf even te verwennen. 

Boek hier je verblijf in Lasenta Boutique Hotel

Lasenta Boutique Hotel – Hoi An

Sanouva Saigon Hotel – Ho Chi Minh

Een prima stadshotel als je in het centrum van deze drukke stad wilt verblijven. De kamers zijn knus, maar beschikken over een lekker bed en goede douche. Sanouva Saigon ligt midden in Hoi Chi Minh en dus een fantastische uitvalbasis om de stad te ontdekken. Het hotel ligt naast de Ben Thanh Market, op 300 meter van de Golden Dragon Water Puppet Theatre. 

Boek hier je verblijf in Sanouva Saigon Hotel

Sanouva Saigon Hotel – Ho Chi Minh

Booking.com

Mango Home Riverside – Ben Tre

Een hele toffe plek in de Mekong Delta is Mango Home Riverside in Ben Tre. De kamers zijn vrij simpel, maar de locatie is helemaal gaaf! Het resort ligt pal aan de Mekong rivier en heeft een terras waar je bij zonsondergang heerlijk kunt relaxen. Ook het zwembad en de tuin met mooie bloemen en planten zorgen voor een oase van rust. Daarnaast beschikken ze over een goed restaurant met heerlijke gerechten voor een klein prijsje. Een erg fijne plek om te verblijven in de Delta. 

Boek hier je verblijf in Mango Home Riverside

Mango Home Riverside – Ben Tre

TTC Hotel Premium – Can Tho

Aan de oever van de rivier staat TTC Hotel Premium. Een groot hotel met ruime kamers en prettige luxe. In de ochtend staat er een heerlijk ontbijt klaar met een enorme keuze aan lekkernijen. Het hotel biedt voor een goede prijs excursies naar de drijvende markt op de rivier. In de avond kun je op het dakterras genieten van een drankje uitkijkend over de rivier. 

Boek hier je verblijf in TTC Hotel Premium

The Shells Resort & Spa – Phu Quoc Island

Speciaal voor onze huwelijksreis kozen we voor luxe op het eiland Phu Quoc. Vanaf de luchthaven werden we met de hoteltaxi opgehaald en naar het resort gebracht. Wat een parel! Het resort ligt direct aan een parelwit strand en beschikt over luxe bungalows met eigen zwembad. Daarnaast zijn er nog twee grote zwembaden te vinden op het resort waar je heerlijk kunt vertoeven. Het restaurant serveert heerlijke Vietnamese gerechten en ook het ontbijt is fantastisch! Een geweldige keuze als je je even wilt begeven in ware luxe. 

Boek hier je verblijf in The Shells Resort & Spa

The Shells Resort & Spa – Phu Quoc Island

Booking.com

Geef een antwoord