fbpx

Eten en drinken in Amsterdam

In Amsterdam zijn er tal van leuke hotspots te vinden om heerlijk te eten en drinken. Ben je op zoek naar een leuke plek voor een ontbijt, lunch, borrel of diner? Dit zijn onze favorieten!

Een goed ontbijt is een goed begin van de dag. Bij Yoghurt Barn kun je de dag beginnen met een biologische yoghurt met heerlijke toppings. Kokos, komkommer, bosbossen, chocolade, noten, vijgen, brownie, bastogne en ga nog maar even door. De combinaties zijn verassend en loei lekker!

 Koffie met gebak bij de Koffieschenkerij
In Amsterdam kun je natuurlijk op veel plekken een kopje koffie drinken, maar als je op zoek bent naar een schattige plek moet je bij de Koffieschenkerij zijn. Dit knusse tentje is gevestigd in een oude kerk op de Wallen en serveert heerlijke koffie van Bocca koffiebonen. En als je dan toch lekker even de tijd neemt om te gaan zitten neem er dan wat lekkers bij. De vitrine ligt vol met lekkere zoete lekkernijen zoals appeltaart, worteltaart en chocoladetaart. En nu genieten maar!

Een zoet tussendoortje bij Ree7
Een gezellige stop tijdens het winkelen in de 9 straatjes is Ree7. Bij dit moderne en sfeervol restaurantje kun je heerlijk en gezond ontbijten en lunchen, maar ook kiezen voor een fantastische milkshake. Hij is mierzoet, maar heerlijk om helemaal op te snoepen. 

Lunchen bij Toos & Roos
Toos & Roos is een leuke hotspot in de 9 straatjes om te gaan lunchen. Het is er klein, maar erg gezellig door alle verschillende kleuren. Op de kaart staan heerlijke soepen, sandwiches en salades. Alles wordt vers bereidt en het enthousiasme van de bediening is voor ons een reden om altijd even terug te gaan als we in Amsterdam zijn. 

Bierproeverij bij Brouwerij ’t Ij
Brouwerij ’t Ij is een bekende Amsterdamse bierbrouwerij waar lekkere speciaalbiertjes gebrouwen worden. Ga er zeker langs als je van specialbieren houdt. Je kunt er namelijk een proeverij bestellen met vijf verschillende bieren van de tap. 

Booking.com

Geef een antwoord